ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

 

 Η επιχειρηματική πορεία της εταιρείας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70 όταν ο Χρήστος Αυλωνίτης ξεκίνησε αποκλειστικές συνεργασίες με τις εταιρείες Zwick GmbH + Co KG, Form + Test Seidner, Walter Herzog, Glassxeport AG και πολλές άλλες εταιρείες στο εξωτερικό με έμφαση πάντα στον εξοπλισμό εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου με μηχανές ελέγχου ιδιοτήτων υλικών. Η εταιρεία στην πορεία άλλαξε επωνυμία, αλλά παρέμεινε πάντα στην οικογένεια Αυλωνίτη και συνέχισε με επιτυχία τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες με τους οίκους Zwick GmbH + Co KG, Form + Test Seidner, Kavalierglass, Technosklo, V.t.r καθώς και με σειρά άλλων εργοστασίων .

Οι πελάτες της εταιρείας είναι πολλές μεγάλες εταιρείες στον χώρο  της παραγωγής πρωτών υλών όπως οι: ΣΙΔΕΝΟΡ, ΕΛΒΑΛ, ΣΟΒΕΛ, Χαλυβουργική,  αλλά και στον χώρο της συσκευασίας όπως η Weidenhammer Hellas, στον χώρο των τροφίμων όπως η Agrino , στον χώρο παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών όπως η BSH, στον χώρο παραγωγής πορτών αλουμινίου όπως η Balco/Thermolpastiki, στον χώρο των μονωτικών όπως η Πατραϊκά Μονωτικά, στον χώρο των διαπιστευμένων εργαστηρίων όπως ΓΧΚ, ΠΕΔΕ κλπ. , στον χώρο της οικοδομής όπως ΤΙΤΑΝ, LAFRARGE καθώς και σε ερευνητικά κέντρα στα Πανεπιστήμια/Πολυτεχνεία/ΤΕΙ της χώρας καθώς και στον ιδιωτκό τομέα.
Από τον Δεκέμβριο του 2011 στην εταιρεία υπάρχει καινούργιο αίμα, ο Βασίλης Ψημμένος, ο οποίος μαζί με την Έλλη Αυλωνίτου δίνουν μία νέα διάσταση και ώθηση στην εταιρεία και συνεχίζουν την  πετυχημένη πορεία του Χρήστου Αυλωνίτη.
Γνωρίζοντας την αξία της εκπαίδευσης και της διά βίου μάθησης στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού, το ανθρωπινό δυναμικό της εταιρείας μας παίρνει κάθε χρόνο μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια/συναντήσεις στα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο με σκοπό την ενημέρωση σε καινούργια προϊόντα, εξελίξεις στον χώρο κλπ.
Περαιτέρω υπάρχει τεχνικό τμήμα στην εταιρεία μας, το οποίο πλαισιώνεται από τον Ψημμένο Βασίλη, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί και εκπαιδεύεται συνεχώς στα εργοστάσια του εξωτερικού όσον αφορά την επισκευή και τεχνογνωσία των μηχανών.